YOUR FUN IS OUR BUSINESS™

Din 1994, viziunea noastră a fost de a crea divertisment, experiențe de durată pentru orice din lume prin produsele și serviciile pe care le oferim. De la începuturile noastre umile, ne-am dedicat eforturile consolidării cercetărilor noastre, conceperii, dezvoltării și capacităților de producție, în timp ce ne extindem portofoliul de produse și marca. Produsele noastre pot fi găsite în peste 110 țări de pe șase continente la nivel global.

În prezent oferim aproximativ 1100 de produse în patru categorii principale, inclusiv o selecție cuprinzătoare de piscine supraterane și piscine portabile, produse de recreere, produse sportive și produse de campat, concepute să deservească o gamă largă de grupuri de consumatori și piețe geografice.

Pentru a garanta satisfacția clientului, fiecare departament din Bestway colaborează strâns pentru a oferi soluții cu cele mai bune produse. Acestea includ și centrele noastre tehnologice, laboratoarele centrale, centrele de asigurare a calității, sisteme de producție integrate pe verticală și centrele noastre de service post-vânzare bine stabilite pe întreg mapamondul.

ȚINTIM SPRE UN VIITOR MAI BUN

Suntem serioși în ceea ce privește durabilitatea! La Bestway, credem că putem face diferența prin contribuția și susținerea soluțiilor ecologice pentru a obține un viitor mai durabil. An după an, suntem premiați ȚINTIM SPRE UN VIITOR MAI BUN

Cercetăm constant pentru a găsi moduri de a reduce impactul ecologic și a maximiza energia curată. Colaborăm cu partenerii noștri globali pentru a implementa și a descoperi moduri noi de a tranziționa către o planetă mai vie și mai durabilă.

Oferim o gamă largă de produse care sunt fabricate și ambalate folosind procese ecologice care reduc consumul de energie și carburanții fosili. De fapt, economisim mai mult de 8% pe zi din consumul de energie. Energia noastră solară generează 4,9% din energia noastră totală cu un obiectiv de a fi 10% solară până în 2020. În fiecare an, folosim o medie de 25.000 de tone de materiale reciclate în cadrul producției noastre - materiale care, de altfel, ar fi ajuns la o groapă de gunoi.

Suntem nerăbdători să ne transformăm mediul într-un loc mai sigur și mai bun pentru trai. Rețineți că sunteți cu un pas mai aproape de a face pământul un loc mai sigur de locuit cu mărcile pe care le adorați!

*2017 CDP chinez raportează eforturi de reducere a consumului de energie și a emisiilor de carbon.

Integrate vertical

Fabricile noastre deținute integral sunt situate în Shanghai, Nantong, Yancheng și Haian. Toate sunt situate în zona deltei râului Yangtze care ușurează logistica și transportul. După mai mult de 20 de ani de dezvoltare, fabricile noastre ocupă o suprafață totală de aproximativ 1.400.000 de metri pătrați cu unități care cumulează peste 1.100.000 de metri pătrați, inclusiv fabrica, centrul de distribuție a materialelor și depozitele.

Noi credem că producția în propriile noastre fabrici ne permite să ne îmbunătățim în continuu capacitățile de producție, tehnologice și de management pentru a obține o eficiență mai mare a producției, a reduce deșeurile și a minimiza costurile, controlând în același timp calitatea produsului în lanțul valorii. Aceasta asigură și furnizarea punctuală a produselor, care în schimb se traduce prin clienți și consumatori finali fericiți, ducând la oportunități de afaceri repetate și consolidarea mărcii noastre. Facilitățile noastre de producție interne sunt complementate prin infrastructură administrativă bine dezvoltată. În plus, furnizorii noștri majori de materii brute se numără printre furnizorii de top la nivel global.

OUR HERITAGE

Company Milestones

Location

1994

Bestway Shanghai fondat și primul produs gonflabil fabricat!
Picture

1999

Bestway Shanghai fabrica se deschide
Picture

2001

Bestway Europe stabilită
Location

2002

Bestway America centrală și de sud stabilită
Picture

2004

Bestway Jiangsu fabrica se deschide
Bestway Hong Kong stabilită
Picture

2007

Bestway Nantong fabrica se deschide
Location

2010

Bestway USA stabilită
Location

2011

Bestway Italy stabilită Bestway France stabilită
Bestway Germany stabilită
Location

2013

Bestway Russia stabilită
Bestway Australia stabilită
Picture

2017

Bestway Brazil stabilită
Bestway Haian se deschide fabrica
Location

2018

Bestway Eastern Europe stabilită
Bestway Middle East stabilită
Location

2019

Bestway Vietnam se deschide fabrica