YOUR FUN IS OUR BUSINESS™

Din 1994, viziunea noastră a fost de a crea divertisment, experiențe de durată pentru orice persoană din lume!

Ne-am angajat să creăm produse de înaltă calitate și inovatoare timp de peste 25 de ani. Eforturile noastre de a consolida cercetarea, proiectarea și dezvoltarea ne-au permis să ne extindem în mod continuu portofoliul de produse și mărci.

Astăzi, vindem aproximativ 1.100 de produse în peste 110 de țări, aducând distracția familiilor din întreaga lume! Oferim o selecție cuprinzătoare de piscine supraterane și piscine spa, produse de recreere și agrement, articole sportive și produse de camping. Toate centrele de dezvoltare a produselor și fabricile de producție sunt deținute în totalitate de compania noastră, asigurând produse de top la prețuri avantajoase.

Aproximativ 1 din 50 de persoane din întreaga lume deține un produs Bestway!

ȚINTIM SPRE UN VIITOR MAI BUN

Suntem serioși în ceea ce privește durabilitatea! La Bestway, credem că resursele naturii sunt prețioase și ne jucăm rolul în conservarea lor.

AMBALAREA

Echipele noastre de experți lucrează din greu pentru a găsi tehnici de ambalare noi și inovatoare.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

În ultimii 5 ani, am primit cele mai bune aprecieri și recunoaștere pentru practicile noastre de utilizare a energiei. Anul trecut, am fost printre cele 10 companii premiate ca Furnizor de Top al Chinei în domeniul schimbărilor climatice. Prin intermediul experților și consultanților interni, căutăm mereu modalități de economisire a energiei.

SOLARĂ

Valorificăm puterea soarelui pentru a opera cu aproximativ 3% energie solară, cu planuri de extindere a acesteia în viitor.

DEŞEURI

Ne mândrim cu ZERO deșeuri transportate la gropi de deșeuri în operațiunile noastre, cu 99,7% din materiale reciclate intern sau de către terți și 0,3% incinerate. Anual, reciclăm în medie 25.000 de tone de deșeuri de plastic post-producție în propriile noastre unități, într-un efort de a menține plasticul în joc.

Integrare verticală

După mai bine de 25 de ani de dezvoltare, am stabilit un mod integrat vertical de a ne desfășura activitatea. La nivel mondial, deținem multe facilități dedicate dezvoltării produselor, marketing-ului, logisticii și producției.

Cele 5 locații deținute în totalitate în China și Vietnam acoperă o suprafață totală de 1,5 milioane de metri pătrați, cu unități de peste 1 milion de metri pătrați dedicate fabricilor de producție, centrelor logistice, depozitelor și laboratoarelor de testare.

Noi credem că producția în propriile noastre fabrici ne permite să ne îmbunătățim în mod continuu capacitățile de producție, tehnologice și de management pentru a obține o eficiență mai mare a producției, a reduce deșeurile și a minimiza costurile, controlând în același timp calitatea produsului în lanțul valoric. Aceasta asigură și furnizarea punctuală a produselor, care în schimb se traduce prin clienți și consumatori finali fericiți, ducând la oportunități de afaceri reînnoite și consolidarea mărcii noastre. Locațiile noastre de producție internă sunt complementate printr-o infrastructură administrativă bine dezvoltată. În plus, furnizorii noștri majori de materii prime se numără printre furnizorii de top la nivel global.

MOȘTENIREA NOASTRĂ

Pietre de hotar ale companiei

1994 Location

1994

Bestway Shanghai fondat și primul produs gonflabil fabricat!
1999 Picture

1999

Bestway Shanghai fabrica se deschide
2001 Picture

2001

Bestway Europe stabilită
2002 Location

2002

Bestway America centrală și de sud stabilită
2004 Picture

2004

Bestway Jiangsu fabrica se deschide
Bestway Hong Kong stabilită
2007 Picture

2007

Bestway Nantong fabrica se deschide
2010 Location

2010

Bestway USA stabilită
2011 Location

2011

Bestway Italy stabilită Bestway France stabilită
Bestway Germany stabilită
2013 Location

2013

Bestway Russia stabilită
Bestway Australia stabilită
2017 Picture

2017

Bestway Brazil stabilită
Bestway Haian se deschide fabrica
2018 Location

2018

Bestway Eastern Europe stabilită
Bestway Middle East stabilită
2019 Location

2019

Bestway Vietnam se deschide fabrica
2021 Location

2021

Biroul Bestway Scandinavia se deschide